På denne side kan du se video fra vore producenter af produkter, forbrændings teknologi, fyrngs instruktioner og nyheder.

Klik på billedet til højre og se filmen.

 


HWAM logo

Med den nyudviklede Autopilot IHS™ (Intelligent Heat System) præsenterer HWAM A/S en klogere brændeovn på et niveau, hvor den kan konkurrere med pilleovne, varmepumper, solpaneler og andre ikke fossile energiformer. 

HWAM Autopilot IHS™ styrer ikke bare forbrændingen automatisk – nu kan du også indstille det ønskede niveau for rumtemperaturen med en fjernbetjening. Den giver dig endda besked, når der skal mere brænde på. Elektronisk præcision, der gavner miljøet, bruger endnu mindre brænde og gør det nemt for dig.


Autopiloten er et lille fjeder-system, der er udviklet af HWAM. I praksis virker det som et automatgear i en bil – den ideelle forbrænding indstilles automatisk. 

Fordelene ved en brændeovn med Autopilot

• Mere energi og varme for pengene 

• Renere forbrænding 
• Mindre sod i skorsten og brændeovn 
• Behagelig hverdag med let betjening 
• Bedre brandsikkerhed 
• Mindre belastning af miljøet 

 

Hwam Autopilot logo

Rais logo

RAIS Bionic Fire

 

RAIS NYHED Her er den supergrønne brændeovn med miljødata, man ikke troede muligt: ingen målbar partikeludledning. Samtidig en rekord-effektiv ovn. Bionic Fire har dobbelt brændkammer kendt fra visse brændefyr. Dertil kommer fuldautomatisk luftregulering - altså en yderst behagelig, enkel betjening. Ovnen vender ilden, når temperaturen er tilpas. Så ses ilden i begge brændkamre, - imponerende flot med dobbelt flammebillede. Alt i alt: kendt teknologi kombineret på en ny måde med et sensationelt resultat: den nye højteknologiske, enkle, miljøvenlige brændeovn, RAIS Bionic Fire.

Rais bionic logo

Med LOTUS PRIO-serien er hyggen til at få øje på. Ovnene fremstår med buet front, stor glaslåge og flot dansk design, hvad enten du vælger den elegante PRIO 5, den moderne PRIO 6 med de store sideglas, den unikke PRIO 3 på søjle, eller den individuelle PRIO 4 der er skabt helt specielt til at hænge på væggen. Alle PRIO ovnene er skabt i overensstemmelse med dansk håndværkstradition og i materialer, der forlænger levetiden. De mange individuelle valgmuligheder gør det nemt at være tilhænger af varm hygge, hvad enten familien slår sine folder på få eller mange kvadratmeter.  

Se Prio brænde på Video

 

tilføj indhold

Se James Price tænde korrekt op.

Opslået af Få renere røg fra din brændeovn på 13. januar 2016